Oglaševanje

MeteoVista je eden najvecjih svetovnih ponudnikov informacij o vremenu, ki zagotavlja izdelke tako za porabnike kot tudi za poslovne trge. Na Nizozemskem ima MeteoVista položaj vodilnega podjetja na trgu v zvezi z nacrtovanjem posipavanja cestišc in je tudi najvecji dobavitelj informacij o vremenu za številne medije, kot so na primer nacionalni casopisi. Spletna stran za uporabnike MeteoVista, www.weeronline.nl, je ena izmed najbolj obiskanih nizozemskih spletnih strani z informacijami o vremenu. Vsak dan za informacije o vremenski napovedi spletno stran weeronline.nl obišce vec kot 300.000 obiskovalcev.

MeteoVista je del skupine Zoover Media. Skupaj z naslovi kot www.zoover.com dosega širše množice. Zaradi velikega števila obiskovalcev, ki se vracajo na spletno stran, ima MeteoVista možnost, da v kratkem casu ustvari visoko pogostnost obiskov v objektivnih okoljih. Za nasvet ali nakup se obrnite na našo prodajno službo.

Individualno komuniciranje
www.meteovista.co.uk omogoca individualno komuniciranje s ciljno skupino z uporabo možnosti ciljanja, kot so vrsta vremena, lokacija in zanimanje. Visoko pogostnost obiskov je mogoce doseci v kratkem casu, med drugim tudi zaradi širokega obsega ciljev, ki ga pokriva MeteoVista.

Možnosti za oglaševalce
Oglaševalci imajo številne možnosti. Od transparentov po konkurencnih cenah do sponzorstva in drugih oblik sodelovanja. Seveda pa obstaja še vec možnosti ciljanja z lokacijo, temperaturo, državo in zanimanjem.

Stik in rezervacije
Naša prodajna služba vam bo z veseljem pomagala poiskati pravo rešitev, ki bo ustrezala vašim potrebam.

T: +31 (0)88 93 37 600

Sales